New Day Impact

Strategie, Branding, Huisstijl

Branding voor de stichting die armoede bestrijdt in de Balkan.

Project

Stichting New Day Impact is een organisatie met projecten in Albanië, Kosovo en Brazilië met betrekking tot welzijn, zorg en educatie voor kwetsbare groepen mensen. In 2010 kwam ik met de stichting in aanraking. Benieuwd naar wat ze deden, ben ik mee geweest met één van de vrijwilligersreizen naar Albanië en Kosovo. Geraakt door de armoede die ik daar zag, ben ik sinds dien menig maal terug geweest om de mensen te ontmoeten en de projecten te ondersteunen. Ook vanuit Nederland kon ik een steentje bijdragen. New Day Impact vroeg me hun huisstijl te verfrissen met als uitgangspunt: menselijkheid en daadkrachtig.

Onze oplossing

New Day Impact heeft een sterke wij-cultuur. Vele vrijwilligers en betrokken hebben met elkaar de projecten in Albanië en Kosovo met eigen ogen gezien. In onze communicatie uitingen bieden we veel ruimte om hun verhalen te vertellen. Dit geeft een persoonlijk en gevarieerd beeld van wat de stichting doet. Dit inspireerde anderen weer om mee op reis te gaan, te doneren of op een andere manier het werk van de stichting te ondersteunen.

Typografie

Logo-systeem

Door de jaren heen heeft New Day Impact een groot aantal acties en evenementen georganiseerd: missiereizen, golftournamenten, gala’s, marathons, dinner-tours, kledingsales, enzovoort. Het logo-systeem brengt dit allemaal gevarieerd en herkenbaar onder de vlag van New Day Impact.

Testimonial

“Fijke verzorgt al jaren de vormgeving voor New Day Impact. Hij is zeer creatief en klantgericht. Fijke ziet voordurend nieuwe kansen voor de vormgeving, is flexibel en gezellig. Voor ons als stichting een onmisbare schakel in de communicatie over onze projecten naar onze donateurs. Daarnaast speelt Fijke een belangrijke rol bij de vormgeving m.b.t. fondsenwerving, met name bij grote evenementen. Een topper!”

Marianne van VeldhuizenBestuurslid New Day Impact
Wil je meer weten of aan de slag jouw project?

Start jouw project hier!

06 – 230 837 43

Blijf in contact

Instagram
LinkedIn